شکر بسیار خطرناکتر از سیگار

نوشته شده توسط
فروردین 13, 1395
541 بازدید
0 نظر

هنگامیکه میزان خطر سیگار یا شکر در مبحث سلامتی مطرح می شود، بیشتر مردم بلافاصله می پندارند که سیگار به مراتب مضرتر از شکر است، اما این میزان ضرر به عوامل متعددی بستگی دارد، از جمله: خود شخص، میزان شکر مصرفی او، منبع تهیه شکر، اینکه آیا مانند غذاهای اصلاح شده ژنتیکی تغلیظ شده یا مصنوعی است، اینکه آلوده به آفت کش ها هست یا نه، سفید، فرآوری و تصفیه شده است و اینکه دیگر چه شرایط بهداشتی بر آن میزان شکر اعمال شده. خواهید دید وقتی به عنوان فردی سیگاری، زمینه ابتلا به نفخ، آسم، انسداد ریه و زخم معده را در خود گسترش می دهید، می توانید با مصرف شکر اختلالاتی را در سلامت خود باعث شوید که حتی بسیار زودتر از سیگار باعث مرگ شما شود. از جمله چاقی، سرطان، دیابت، بیماریهای قلبی و مغزی.

مصاحبه ای کوتاه با یک متخصص سلامت طبیعی:

پرسش: آیا کسی بطور کامل موفق به ترک مصرف شکر شده است؟

پاسخ: ترک آن برای همیشه کار بسیار دشواری است، اما یکبار که موفق به حذف شکر از برنامه غذایی خود شوید، احساس می کنید که دیگر بدان نیازی نخواهید داشت.

پرسش: پس آیا همه موفق به ترک آن خواهند شد؟

پاسخ: بله، هر کسی می تواند از عهده این کار برآید، تنها باید تصمیم بگیرید که بدنی سالم داشته باشید.

پرسش: چطور ممکن است که شکر مضرتر از سیگار باشد؟

پاسخ: شکر، با تغذیه و تقویت سلولهای سرطانی باعث فعال شدن آنها می شود.

پرسش: چنانچه فردی سیگاری باشیم و دچار سرطان شویم، پزشکان سیگار را مقصر می دانند یا شکر را؟

پاسخ: اکثر پزشکان چیزی نمی گویند که کدامیک دخیل بوده، زیرا نمی دانند. رشته تحصیلی آنها در زمینه داروشناسی بوده نه تغذیه. برایشان اهمیتی ندارد که چگونه گرفتار شده اید، مهم این است که شما دچار سرطان شده اید و می بایست با استفاده از شیمی درمانی از آن رهایی یابید.

sugar_skull_18

پرسش: و آیا اینجا هر نوع شکری مد نظر است، از جمله قند، شکر ارگانیک یا شکر گیاه آگاوه؟

پاسخ: بله همه آنها یکسان اند. اما مراقب باشید تولید کنندگان، شکر حاصل از گیاه آگاوه را به عنوان غذایی سالم اعلام می کنند اما این شکر تقریباً مشابه شربت ذرت* با فروکتوز بالا عمل می کند که بسیار فرآوری شده و انسولین شما را هدف قرار می دهد.

ابتدا شکر را کنار بگذارید، سپس سیگار را

در وبسایتی نوشته شده بود بسیار مهم است که ” قبل از ترک سیگار مصرف شکر را قطع کنید، چرا که در تقلا برای ترک هر دو بطور همزمان، به احتمال زیاد با شکست مواجه خواهید شد.”
کاملا منطقی به نظر می رسد زیرا بدن انسان اسیدی است و در حین تلاش برای ترک سیگار همچنان اسیدی باقی می ماند و همین امر، عدم موفقیت فرد را بطور موقت در خودداری از مصرف نیکوتین ( ماده مخدر سیگار که در اثر دمیدن دود سیگار جذب می شود ) در پی دارد. سپس فرد دوباره به استعمال یک یا حتی دو پاکت سیگار در روز روی می آورد. “در حالیکه پزشکانی را پیدا نخواهید کرد که مضر بودن شکر را مسلم بدانند، شماری روزافزونی از پژوهش ها حاکی از وجود ارتباط بین مقدار شکر مصرفی و چاقی است. چه تعداد از مرگ و میر سراسر جهان در اثر چاقی است؟ ۱۷ میلیون نفر در سال؛ هر چند کسی از چاق بودن نمی میرد. اضافه وزن، خطر ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت، بیماریهای قلبی و حتی برخی از سرطان ها را افزایش می دهد. همچنین مصرف شکر نشان داده در بروز دیابت و بیماریهای قلبی بطور مستقیم نقش دارد، حتی در افرادی با وزن طبیعی.”

* شربت ذرت: یک نوع شربت غذایی است  که از نشاسته ذرت تهیه می شود. در غذاها به منظور نرم کردن بافت، حجیم کردن، جلوگیری از تبلور شکر و افزایش عطر و طعم اضافه می شود.
محققان معتقدند افزایش مصرف این ماده باعث شیوع دیابت نوع دوم، سندروم متابولیک و بیماری کبد چرب در انسان می گردد.

منبع: stopsmoking.news

درباره نویسنده

در مورد این مطلب نظر دهید